AKTUELNO

Našao joj slabu tačku!

Sedma sila naredno pitanje postavila je Mariji Kulić, a bilo je vezano za Marka Petruševića Petrućija. Naime, nedeljama unazad netrpeljivost koja se oseća između Marije i Petrućija je vidna, te ju je novinarka upitala da prokomentariše njegovo laskavo udvaranje.

Foto: TvPink Printscreen

Nikako! Komentarišem kao jednog alkoholiraša, koji ne zna šta radi. Nevaspitan momak. Nije mi jasno da njegov otac nije mogao da vaspita ovog konja. Preti i poziva mog supruga, a nikada ga nije video. Ja ovde komentarišem ljude koji su bitni, imao je on preko mene jednom intervju, počeću da razmišljam da je i to jedan od pokušaja da dođe do kadra. On iz čista mira proziva mene, ja nikada u životu mu nisam rekla. Mislila sam da je fin i kulturan momak. Sa njim sam postala i arogantna i posavetovala bih ga ne ulazi sa mnom u koflikt. To bi trebalo da ga bude sramota, ali ne bih da ga ponižavam, jer ipak je on nečije dete. Kod njega mi se ne sviđa apsolutno ništa. Ušao je zbog karijere, ali mu ja ne vidim bolju karijeru - izjavila je Marija.
Ja sam se samo njoj udvarao kad sam bio trezan - dobacio je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta je sramota što mi se sviđaju starije žene. Mi smo se dogovorili da se ne svađamo. Šta joj fali? Ona ima manjak samopouzdanja, ne znam zašto ne veruje u sebe. Popričamo ona i ja nasamo tamo i to je to, neprijatno mi je malo. Ne znam šta joj je, mi ovako ne pričamo... - našalio se Petrući.

PROČITAJTE JOŠ: SKUPOCENI LUSTER, MNOGO SLIKA PO ZIDOVIMA I NEOBIČNE LAMPE: Ovde je Luna Đogani živela sa majkom Anabelom pre 'ZADRUGE' (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'