AKTUELNO

Otvorila dušu!

Učesnica najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga 2", pevačica Zorica Marković, o svom emotivnom životu retko kada govori. Međutim, danas u toku nominacija koje je vodio voditelj Milan Milošević, Zorica je poželela da otvori dušu Milanu i zadrugarima i pošalje jednu poruku u spoljni svet.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEMA GOREG OSEĆAJA NEGO KAD SE U SEBI DAVIŠ I NEMAŠ UNUTRAŠNJI MIR: Padale TEŠKE reči tokom nominacija, a evo koga su zadrugari NOMINOVALI! (VIDEO)

Dobar dan svim gledaocima. Prvo ću pozdraviti moje sinove i sve prijatelje. Ja konačno moram da priznam tebi, Milane. Pred ulazak u Zadrugu, ja sam se pomirila sa svojim bivšim mužem. Ovim putem ću da mu kažem da ga mnogo volim i da nikad nisam prestala da ga volim - otvorila je dušu pevačica, pa nastavila:
On je nakon našeg razvoda živeo sa gospođom sa kojom ima sina. Posle dvadeset i dve godine, baš pred moj ulazak, on je došao i malo smo popričali. Emocije nikada nisu prestale, zato sam i ostala sama. Ako bude sve kako treba, nadam se da ćemo nastaviti život zajedno kad izađem.

Foto: Printscreen Instagram

Bracika, volim te - završila je Zorica.

Podsetimo, na samom početku karijere Zorica Marković se udala za ugostitelja Bracu Zatezala. Posle nekoliko godina braka oni su se rastali i svako je krenuo svojim putem. Pevačica je izgradila muzičku karijeru, a on se oprobao kao ugostitelj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'