AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je u noći za nama oborila sve rekorde gledanosti među ostalim emiterima. Ružičasta televizija i rijaliti program "Zadruga 2" već sedam meseci unazad obara sve rekorde gledanosti, a tokom prethodne večeri dostigla je udeo gledanosti od čak 26.1 posto što je skoro trostruko više nego ostali televizijski programi.

Foto: Pink.rs

U Beloj kući je tokom noći emitovana emisija "Gledanje snimaka" čiji je domaćin bio voditelj Milan Milošević. Ono što je najveći pečat tokom emisije ostavilo jeste reakcija Lune Đogani dok je gledala snimke na kojima njen dečko Marko Miljković odmerava zadnjicu Stanije Dobrojević.

Osim toga, veliku tenziju u Beloj kući podigao je i snimak na kome se može videti da Luna traži pogledom Nenada Sinđelića Gastoza, a sve to je primetio i Marko Miljković.

Foto: Printscreen Instagram, TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE MOJ TIP, MENJA DEVOJKE KAO KOKICE: Nakon snimka u kom Stanija pokazuje Gastozu imanje 'Zadruge', Dobrojevićeva prozvala Lunu! (VIDEO)

Hvala na ukazanom poverenju, ostanite uz Televiziju Pink. O svim dešavanjima iz Bele kuće, informišite se na najbržem portalu u Srbiji - portalu Pink.rs.

D. B.

#Zadruga 2

'