AKTUELNO

Iako je rekla da neće ići kod Miće na rođendansku žurku, to je na kraju učinila.

Sledeći video koji je pušten, bio je provod Lune Đogani sa žurke, kada se slavio rođendan Lepog Miće, za koji je blogerka govorila da neće ići. Međutim, kadrovi koje su zadrugari videli nasmejali su ukućane, budući da se Luna izuzetno dobro provodila na žurki.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam mogla da izdržim, meni je slaba tačka muzika. Ja to ne računam, jer se nisam sredila, nisam ništa ni jela, ni pila od Miće. Kada sam videla Savu i Minu, morala sam da im se pridružim. Mnogo volim da igram, pogotovo kada sam sa Savom, jednostavno me je ponelo i morala sam da igram. Neka bude da sam bila na rođendanu, ali nisam ništa jela, ni pila. Marko me je terao da idem da igram, jer on voli to da gleda kako se ja glupiram - izjavila je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: Niko me nikad nije ponizio kao ženu! Suzana OGORČENA na Mikija, a onda joj je on SASUO SVE U LICE! Da li je sada DEFINIIVNO KRAJ? (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

To je tipična Luna, ja volim kada ona uživa. Ja nisam hteo da prisustvujem Mićinom rođendanu, ali prosto živimo u istoj kući - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'