AKTUELNO

Prekipelo joj!

Zadrugari su prema naredbi Velikog šefa organizovali porodični sastanak kako bi razrešili sve nesuglasice i probleme zbog kojih su među njima nastali žestoki konflikti zbog kojih je obezbeđenje u nekoliko navrata moralo da odreaguje.

Ukućani su pokušavali da na miran način otkriju šta im navodno smeta kod svojih cimera, što je Zoricu Marković izbacilo iz takta, jer je u mnogima prepoznala neiskrenost i pokušaj da se prikrije šta oni zapravo misle jedni o drugima ne bi li u očima javnosti bili predstavljeni onako kako bi oni želeli da ih publika vidi.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je odlučila da svojim izlaganjem svima stavi do znanja da su svi jednaki u ovom najgledanijem rijaliti programu, a svi su pomno slušali i pratili o čemu ona govori.

Ako mi spomenete porodicu, ja ću vama isto. Svi smo mi ovde ista go*na, nemojte da pričate o sebi lepo. S obzirom na to da ja nisam najpametnija, ja vas svih ovih meseci posmatram kao pozorište. Vi ste za mene dobri, loši... Karađorđe, kad budeš imao svoj govor na Trgu u Beogradu, tamo prosipaj pamet. To što radite, ja ću komentarisati uvek! Ljudi, ne radim ja to što se komentariše, nego radite vi! Ja nijedno pitanje novinara nisam imala, ni klip. To da ste vi razmaženi, nedokučivi, ne mogu više to da slušam! Jednostavno sam samo profesionalac. Da li ću ja povrediti vaše mame, tate, sestru... To nije moj problem. Što ste ulazili ovde? Ovo je psihološki eksperiment! Ovo što ste vi pričali danas i što mi radimo uz sva pravila koja znamo, to nijedan psiholog ne može da provali! Na primer, Ša, ti si došao za honorar i ja to poštujem, ali to čuvanje sebe, pa ti nećeš ovo, nećeš ono... Ne možete više da se vadite na pravo! Ako si ti ušao sa Radom, Zoricom, Tomom iz Svilajnca, Marijanom...isti si! Ti se kur*iš i došao si ovde da uzmeš pare i da ideš kući!

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam jako prizeman i ti to znaš, ja nisam rekao da sam drugačiji - rekao je Ša.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zorica Marković

'