AKTUELNO

Isprobali su koliko su vešti u ovome.

Veliki šef je za stanare Bele kuće pripremio novi izazov kojem su se oni i te kako oduševili. Naime, oni su morali da se podele u dve grupe i, držeći se za ruke, moraju da provuku noge i ruke kroz hulahop.

Zadrugari su imali priliku i da se prvo oprobaju u ovoj igrici i provežbaju, a na znak Velikog šefa uz muziku, oni su krenuli u izvršenje ovog izazova.

Foto: TvPink Printscreen

Dve grupe će stati jedna naspram druge ispred Dubioze tako da se gledaju. Takmičari svake grupe će se uhvatiti se za ruke. Na znak Velikog šefa prvi takmičar u grupi će preko ruku i nogu provlačiti hulahop do poslednjeg u grupi. U svakom momentu se morate držati za ruke i ne smete se puštati. Prvi deo igre je zagrevanje. Rezultat se računa tek nakon druge grupe - glasile su instrukcije Velikog šefa.

Zadrugari su se brzinom munje preselili ispred restorana Dubioza i započeli igru. Nekolicina zadrugara je imala peh, pa se uplela u obruč, a ono što je sigurno jeste da su i te kako uživali.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: GADIŠ MI SE, NE MOGU NI PRIJATELJ DA TI BUDEM: Miki i Suzana se ponovo posvađali, a OVO je bio razlog! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati pravila igre, a i kako su se zadrugari zabavili.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'