AKTUELNO

Ne može da se pomiriti sa tim da ju je napao u emisiji!

Stanija Dobrojević je nakon emisije ,,Pitanja gledalaca", gde je ušla u žestok sukob sa Lepim Mićom zbog njenog bivšeg dečka Vladimira Tomovića, otišla u spavaću sobu kako bi razgovarala sa njenom drugaricom Marijanom Zonjić.

Stanija i dalje nije mogla da veruje da ju je Lepi Mića prekidao sve vreme, govoreći joj pogrdne reči, pa je Marijani rekla kako će obustaviti svaki kontakt sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta je sa Mićom? Ja prestajem komunikaciju, kao što sam prestala sa Čolakom, tako ću i sa njim. On čovek, meni ne da da iznosim svoje mišljenje, on mene kritikuje za svaku sitnicu. Znaš šta me iznerviralo? Jer mi nije dao da kažem šta mislim o Tomoviću. Nije se on zabavljao sa njim, već ja, on ne zna ni sekund. Ja ne želim da ga spominjem, pogotovu posle svega što se desilo. Dok ne izađem i ne vidim svojim očima šta se dešavalo. Ali Mića, glumi mi prijatelja. Sad kad kažu da me Mića vređa, da mi psuje majku, ja neću ustati za njega. Ja sam bela. Zbog čega me kritikuje? Ako sam ja lažov i folirant, pa što se druži sa mnom?! To što svi misle o meni, okej poštujem. Mića koji ima godine i iskustvo, da ne vidi koliko sam ispravna - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ali pred stolom, pred svima da te vređa, to je ružno da radiš - prokomentarisala je Marijana.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA JE GOTOVA PRIČA: Davida nisu zanimale košulje koje mu je poslala bivša, pa je otkrio šta je uradio sa njima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'