AKTUELNO

Jedva čeka da se sretnu.

Odnosi između Lune Đogani, Stanije Dobrojević i Gastoza, glavna su tema ove noći kada se u Beloj kući održavaju pitanja gledalaca koje svake srede zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića često je komentarisao noćas Staniju Dobrojević, ali i ostale zadrugare. Mićine reči nisu se svidele nekadašnjem zadrugaru Vladimiru Tomoviću koji je raskinuo sa Stanijom tokom njenog boravka u "Zadruzi 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je tokom noći odlučio da se preko svog naloga na društvenoj mreži Instagram obrati Mići i tom prilikom istakao da jedva čeka da se vide kada Mića izađe iz Bele kuće.

Ako ikada budem želeo da preskočim zidove Zadruge, biće to zbog Lepog Miće. Previše si se zaigrao gospodine Pržulj. Obavestite ga da jedva čekam da ga vidim napolju. Verujem da će se i on, kao moj stari drug iz rijalitija, obradovati susretu - napisao je Tomović.

Foto: Printscreen Instagram

Vreme će pokazati kako će izgledati ovaj susret između Vladimira Tomovića i Lepog Miće, a vi nastavite da pratite dešavanja u rijaliti programu koji obara sve rekorde "Zadruga 2" na programima TV Pink i na najbržem portalu u Srbiji - Pink.rs.

Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'