AKTUELNO

Za njih je znala jedna zadrugarka.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Gledaoce je zanimao odnos Lune Đogani i Gastoza, o kom se puno priča, te je Đoganijeva ustala i ispričala kako se ona upoznala sa Nenadom, a potom otkrila da i Ana Korać zna za njihovu romansu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa se od ovoga ne bi desilo, da ja nisam priznala sve. Mi smo se upoznali kada smo išli u Ami dži na snimanje specijala. Ana Korać zna za tu priču. Kad smo se vratili nismo bili zajedno odmah. Počeli smo da se viđamo, svideo mi se, i ja njemu... - govorila je Luna i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam videla kako on vodi život, meni se to nije svidelo. Nisam mogla sebe da zamislim pored muškarca koji menja devojke. Nas dvoje nismo bili u vezi, imali smo te neke odnose i da, bile su emocije. Ispratio me je ovde, a njegova poslednja rečenica bila je: ,,Nemoj da praviš probleme, kao u prvoj sezoni, nećeš sigurno da patiš za Slobom ceo život", to je naš poslednji kontakt - ispričala je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: Luna čula Anastasijinu NOVU PESMU, evo šta je imala da kaže! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'