AKTUELNO

Šta će mlada pevačica reći na ovo?!

Mlada blogerka Luna Đogani pre nekoliko godina bila je bliska prijateljica ćerki najveće balkanse zvezde, Anastasiji Ražnatović.

Iako je njihovo prijateljstvo prekinuto zbog Lunine navodne izdaje, Đoganijeva je često govorila o njihovom druženju pa priznala da joj je žao što više nisu tako bliske.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ni ne sluti u kakvom je usponu mlada pevačica koja je svoj glas nasledila od njene majke Cece Ražnatović, pa je ove noći dok je trajala žurka imala priliku da čuje i njenu novu pesmu koja je oborila sve rekorde slušanosti ,,Rane".

Đoganijeva je bila vidno iznenađena kad je čula kakav je hit otpevala Anastasija, a po njenoj reakciji bila je šokirana.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je izrazila i želju da Bora Santana i Bane Čolak na radiju ,,Amnezija" obavezno još jednom puste pesmu kako bi je poslušala.

Hoću da mi pustite još jednom Anastasijinu pesmu - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Nenad Sinđelić Gastoz i Jami Milenković bili su specijalni gosti na žurki koju je priredio Veliki šef, a njihovo prisustvo privuklo je veliku pažnju zbog Đoganijeve koja je sa njim imala prisne odnose odmah nakon što je raskinula sa Slobodanom Radanovićem.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'