AKTUELNO

Njene reči su ga mnogo povredile!

I ovog ponedeljka voditelj Milan Milošević posetio je velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima obavio pretres aktuelnih tema koje su obeležile proteklu nedelju. Jedna od tema o kojoj se pričalo, bio je intervju Stanije Dobrojević sa Milanom u noći izbacivanja. Dobrojevićeva je tom prilikom izjavila da bi se David Dragojević i Jovana Tomić Matora družili sa njom, da njihove devojke Ana Korać i Sanja Stanković nisu u kući.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUKLO PRIJATELJSTVO! Sanja i Matora zamerile Ani OVO, evo kako je ona pokušala da se OPRAVDA! (VIDEO)

Stanija je tom prilikom izjavila i da je Matora najveći muškarac u kući, što je jako zabolelo njenog prijatelja Lepog Miću koji je ušao u konflikt sa njom, iako je ona navela da njega, Mikija Đuričića i Karađorđa Subotića nije ubrajala u tu kategoriju, već samo mlađe muškarce.

Matora je za tebe rekla da si ološ i da si dno dna, a ti je biraš za najvećeg muškarca. Nemoj da se služiš lažima da bi imala pitanja - iznervirano je rekao Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Emisija je na kratko prekinuta zbog reklama, pa Dobrojevićeva nije stigla da prokomentariše do kraja prvobitnu temu, a konflikt sa Mićom se nastavio, dok je Marija Kulić na svaki način pokušala da reši sukob između prijatelja:

Ološu smrdljivi! Nemoj se p*šati po meni - odbrusio joj je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'