AKTUELNO

Nije mogla da se kontroliše, pa ga je urnisala.

Nervozni zadrugari nisu krili loše raspoloženje zbog neuspešnosti ''Igre istine'' pa su dosta neraščišćenih računa rešili da srede nakon zvona koje je označilo da je kraj ovoj igri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Glasna rasprava između Pavla Jovanovića i Ljube Pantović je držala pažnju svim zadrugarima. Povod za nju bilo je ponašanje Pavla Jovanovića koje je smetalo Ljubi Pantović koja je odmah rešila da mu kaže u lice šta ima. Pantovićeva smatra da njemu nije mesto u rijalitiju i da je propao po svim parametrima.

Rekla si da mi nije mesto ovde. Hajde vodi neku svoju priču, dosadna si. Što se na mene kačiš? Nije mi jasno što si ti ovde, ako imaš te ljude iz inostranstva - govorio je Pavle, a onda je Ljuba počela da priča:
Pa nije ti mesto ovde. Ti lažeš, pa i tvoji novinari prijatelji kažu da te ne poznaju. Vidi, ja ovde nikada laž rekla nisam, ja sam poznata po tome da baratam proverenim informacijama. Kanališ se, lažeš besplatno, ali i za pare - govorila je ona, a onda je Pavle počeo da je provocira:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ništa loše uradio nisam. Ti si ta koja ima unuče, a otac unučeta je tvoj bivši dečko. To sam ja sve to čuo. Ti to poričeš, a svi znamo to - govorio je Pavle, a Ljuba je ljutito odgovorila:
Ti mi nisu u gaćama. Moju unuku nemoj da više ikada spomenuo. Ti imaš samo klubove, ali ni to. Ti si klošar sa zamrznutim računom. Pljuješ bivšu devojku, ti si zbog svog k*rvarluka naterala nju na abortus - provocirala je Pantovićeva Jovanovića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Pavle Jovanović

'