AKTUELNO

Morao je da izađe da se smiri!

Veliki šef je zadrugarima poslao pismo u kome ih obaveštava da će Marija Kulić ustati i iskreno prokomentarisati svaki događaj koji je na nju ostavio utisak dok je privremeno bila van velelepnog imanja u Šimanovcima.

Foto: TvPink Printscreen

Prva tema koju je Marija otvorila, bila je intervju Suzane Perović sa voditeljom Milanom Miloševićem, u kojem je Suzana izjavila da nije imala intimne odnose sa Mikijem Đuričićem, iako je pre toga u studiju pušten klip kako zajedno dahću u kupatilu.

Pustili su klip kako Suzana ulazi u kupatilo sa Mikijem, tišina u studiju, svi slušaju kako se sedam minuta čuju uzdisaji. Uzdisaji su se baš glasno čuli. Posle toga Milan je pozvao Suzanu na intervju i pitao je da li su imali s*ks, ona je rekla da nisu, da su pričali u kupatilu. Pravi gledaoce budalama. To je ono, nemojte da verujete svojim očima, verujte meni. Ona Mikija moli da uđu u kupatilo da imaju odnose.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana ovo komentarisanje nije prijalo, dok je Miki izjavio da nisu imali intimne odnose i da su samo pričali i onda napustio sastanak vidno iznerviran, kako bi se smirio ispred sobe za izolaciju.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'