AKTUELNO

Ne može mirno da stoji kada je vidi!

Veliki šef pustio je zadrugarima premijerno novu šemu, kao i najavu za novu emisiju, do sada neviđenu na našim prostoorima ,,Pinkove zvezde". U žiriju talent šou programa nalaze se Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, te su svi očekivali da vide reakciju Lune Đogani.

Kako je već poznato, ljubavni trougao koji i danas intrigira javnost, bila je tema prve sezone ,,Zadruge". Luna je prišla jednom od ekrana sa svojim dečkom, Markom Miljkovićem kako bi videla sve najave.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je videla najavu za emisiju gde se nalaze njen bivši dečko, Sloba i ljuta rijaliti rivalka, Kija, Luna nije htela ni da obrati pažnju na njih dvoje, te je prokomentarisala ostale članove žirija.

Pinkove zvezde j*bote, zato su nas pomerili! Nedeljom je sad ovo u 22h! Damir najjači! Dušica top izgleda - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, trenutak kada je ugledala Kiju zapao nam je za oko, jer je blogerka mirno stajala, a onda kada ju je videla, nagla se na stranu i ruku stavila na kuk, pa zamahnula rukom kao da što pre želi da Kija nestane sa ekrana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TRUDNA ANA KORAĆ?! Požalila se Davidu na OVO, on joj odmah stavio ruke na stomak! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

#Zadruga 2

'