AKTUELNO

Pre ovoga su planirali zajednički život.

Suzana Perović i Miki Đuričić tokom noći pravili su planove kako će izgledati njihov zajednički život, kada izađu iz rijaliti programa "Zadruga 2". Oni su tom prilikom razmatrali gde će kupiti salaš na kom će živeti, međutim, nije sve bilo idealno do kraja noći.

Foto: TvPink Printscreen

Pred zoru došlo je do svađe između njih dvoje, a jedna od tema bio je i salaš. Miki je zatim predložio Suzani da bi bilo najbolje da prekinu svoj odnos i da svako od njih pođe na svoju stranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da tebi nije stalo šta ljudi misle, ti bi rekla ono što govoriš meni i mnoge stvari bi bile jasnije. Mi ne znamo kako će naša veza da funkcioniše. Sve ću reći što se tiče salaša. Ja znam šta hoću, ti ne! Ovako ne ide! Ti mene ovde blatiš, video sam dva, tri snimka. To je skoro bilo. To su stvari preko kojih ja... Imam ih u glavi. Bezobrazna si. Ti na svoju stranu, ja ću na svoju. Ovako ne funkcioniše. Najbolje je svako da ide na svoju stranu! Ovo više ne ide, možeš ići da spavaš - pričao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam svoje razloge... Da li je moguće da sam ja kriva za sve? Meni će na kraju balade biti najteže sa tobom. Kažnjena sam zbog tebe ludaku! - govorila je Suzana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Suzana Perović

'