AKTUELNO

Pale teške reči!

Ljuba Pantović, Zorica Marković i Nadežda Biljić izašle su kako bi uživale u lepom danu na velelepnom imanju nadomak Beograda.

Međutim, njihovu tišinu i uživanje pokvario je razgovor o Pavlu Jovanoviću koji je prošle noći došao u žestok okršaj sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, zbog izjave Jovanovića da se lepa plavuša bavi najstarijim zanatom.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je zvala njega da mu sredi da uđe ovde - izjavila je Zorica.
Ne, on je nju zvao da uđe. Kako ja mogu da verujem takvom čoveku? Zašto je čekao sve ovo vreme da kaže, nego sad ustaješ, jer se klimaš da ćeš da ispadneš. Uopšte ne znam šta on ovde traži. Tako naivno priča sa tobom, jer si u sukobu sa njima. Glavu bih mu okrenula. Meni je Matora pričala da je Sanja promenila život kada su priznali vezu i sva ta dešavanja. A on ustaje i priča da je Matora potvrdila da se ona bavila prostitucijom i da je faktički prestala zbog nje. Odakle mu da to izmisli.  Zato ja Matoroj neću da dopustim da nasrne na njega - odbrusila je Pantovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se Zorica dotakla svađe koju je imala sa Stankovićevom prethodnih dana, tokom koje su jedna drugoj rekle teške reči i pogrdne uvrede.

Ja sam bre njoj rekla da je lezbejka na plejbek, ona je namerno dirala mog sina, jer je znala kakva sam, znala je da ću odreagovati kako ne treba. Ja sam njoj sasula sve u lice - ubacila se Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miki OBELODANIO DETALJE odnosa Karađorđa i Dorotee: ON NJU JESTE ZAVOLEO... (VIDEO)

Ceo razgovor između zadrugarki možete poslušati u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'