AKTUELNO

Ponašanje njegove majke mu nije jasno.

Petak je dan kada je u izuzetno napeto, jer nas u večernjim časovima čekaju nominacije, a odmah nakon toga ono što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinar Darko Tanasijević je govorio kako je Biljana Dragojević rekla da bi više volela da joj snajka bude Stanija Dobrojević, a ne Ana Korać sa kojom je u vezi. Njega je zanimalo koje su to Stanijine vrline, a Anine mane koje su zapale za oko njegovoj majki.

Odgovorio bih ti na to, jer ja ne znam ništa kakve su njene reakcije. Posle onog poziva ja sam promenio mišljenje o njoj, ne razumem je. Iskreno bih rekao sve, sada nemam pojma šta da kažem. Mnogo sam razočaran u nju. Ako je sve ono rekla da se ja osećam loše, onda neka je - dao je komentar David, a onda je otkrio šta njegova majka može da očekuje nakon što on napusti Zadrugu 2:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je navikla da sam ja taj koji uvek popušta. Sebe stavljam uvek na poslednje mesto, sada sam prvo mesto. Želim da stavim veliku tačnu na sve. Ko pljuje po Ani, pljuje i po meni. Ne može neko da nju vređa, a mene da hvali. Mi smo jedno. Nemoćan sam odavde, ali to je ružno, sve to njoj nek ide na dušu. Jedva čekam da izađem i rešim to - rekao je Dragojević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

'