AKTUELNO

Mnoge je iznenadila odgovorom.

Novinari su pozdravili sve ukućane iz studija, a takmičari su bili spremni na to da će se u emisiji ,,Pitanja novinara" razotkriti mnogo toga. Tako je jedan od novinara želeo da sazna zbog čega je Dragana Mitar zasnovala brak ako je uhvatila budućeg supruga u prevari.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mitar je priznala da je njen odnos i pre braka sa Sinišom Dragutinovićem bio tubulentan, ali da su uvek nalazili način da reše sukobe. Dragana je priznala da je njen brak delimično iz koristi, jer je njen suprug razmišljao o njenoj budućnosti ukoliko se njemu nešto dogodi.

Nije to tada počela, naš odnos se menjao. Taj naš odnos se menjao i onda smo rešili da napravimo svadbu. On je pričao da će uvek da mi bude lakše ako sam udata, zbog deteta, nego kao vanbračan partner. Mislio je na budućnost deteta i mene. Ja sam Sinišu volela ludački, to dete sam pravila iz najveće ljubavi, preko dosta stvari sam prelazila. Nekada sam se pitala da li ja grešim ili on. Generalno sam želela da sačuvam sve to i da ostvarim naše zajedničke planove. Želela sam da Jovan bude dete iz braka - priznala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

'