AKTUELNO

Ovo ni najmanje nisu očekivali!

Ove noći svi zadrugari pripremili su se jednu od najomiljenijih emisija, a to su ,,Pitanja novinara".

Sedma sila je spremna stigla u studio, a oni su na samom početku usmerili pažnju na Suzanu Perović i Mikija Đuričića koji su prethodne noći upražnjavali seks u kupatilu.

Iako je poznato da je ona zbog svoje porodice negirala da je zaljubljena u njega, Suzana nije želela da prizna ni da je sa njim imala nešto više od poljupca, a na pitanja novinara vezanih za ovu temu ostala je nema i vidno uznemirena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nismo bili u wc-u, nismo bili u tuš kabini! Poljubili se jesmo, ali ništa više! Prvi put to čujem, sećam se ja i prošle godine kako kamera nije snimala - pokušavao je da se opravda Miki.

Pevačica je u nameri da prikrije ono što je sa Mikijem imala u toaletu odlučila da prizna da je zaista zaljubljena u njega, dok je on ponovo pokušavao da je zaštiti i odbrani od svoje porodice koja je zasigurno burno odreagovala.

Zaljubljena sam u Mikija, da - potvrdila je Suzana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo nije prvi put da smo se poljubili, ja ne razumem. Sad kad se to stišalo i kad smo odlučili da se ne svađamo, mislim da se više nećemo ni poljubiti upravo zbog ovakvih stvari - rekao je Miki.

Sedma sila se osvrnula i na priču o Rebeki Popović zbog koje je ona često ljubomorisala, što je njoj zasmetalo pa je imala potrebu da joj se obrati.

Naravno da nisam ljubomorna to i Rebeka zna. Ja nemam razloga da budem ljubomorna na nju, ona ima svoj život i svoju priču. Zaista to nema nikakve veze, ne postoji razlog! - pravdala se Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana, radiš neku fejk stvar. Kao ja sam bila sa Mikijem, bolesna priča - rekla je Rebeka, a onda je dodala:
Imam samo da kažem da Miki i ja nikad nismo bili u vezi, jako je glupo to što Suzana radi. Otkako su njih dvoje zajedno, mi se ne družimo. Ja nisam nikada pričala sa njim ni otišla u rehab dok se ovaj zadatak nije desio, da ne budemo na ratnoj nozi - objasnila je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Kakve su bile reakcije zadrugara zbog svega što su čuli, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'