AKTUELNO

Maneken otvorio dušu.

U današnjoj emisiji radio Amnezija, prvi gost voditelja Bore Santane i Baneta Čolaka, bio je maneken Toma Panić. Bane i Bora osvrnuli su se na njegov prekid prijateljstva sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

On je upitan kako je došao do zaključka da mu Marko nije prijatelj i da li je prijateljstvo puklo zbog Miljkovićeve veze sa Lunom Đogani. Toma je imao spreman odgovor.

Stvarno je naše prijateljstvo puklo zbog nje. Ja njoj nikad nisam želeo da prilazim i da se namećem u rijalitiju, iako mi se sviđala. O svom prijatelju ne želim da kažem nijednu lošu reč, ali on je i sam izjavio da se igrao sa raznim devojkama - odgovorio je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Panić je prokomentarisao i parove u kući, gde je za najbolji odabrao Anu Korać i Davida Dragojevića. Ipak, nije imao optimistične reči za parove.

Nakon Zadruge to sve ide kud koji, mili moji - dodao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Maneken je učestvovao i u zanimljivoj igri ili-ili, gde je morao da bira koji mu je od dva ponuđena draži. Najzanimljiva odluka desila se kada je morao da odabere koja mu je od dve bivše simpatije u kući draža, pevačica Marijana Zonjić ili Đoganijeva. Toma je odabrao Lunu. Na kraju intervjua, Panić je ipak rekao da mu nije žao što nije sa blogerkom u vezi.

O čemu je još Toma pričao i kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'