AKTUELNO

Dragojeviću i Koraćevoj se nije dopalo to što su zadrugari insistirali da se jedan krevet približi do njihovog.

U Beloj kući je nastala opšta pometnja zbog kreveta, jer su neki od zadrugara menjali svoju provobitnu poziciju. Nakon toga, došlo je do nesuglasica između ukućana jer je nekolicina njih na svoju ruku menjala raspored kreveta u spavaćoj sobi.

Sklonite krevet od mojih džakova! - urlala je Dorotea dok su zadrugari pravili razmeštaj kreveta.
Alo, nemojte da mi lomite kutiju - dodala je Zlata besno.

Foto: TvPink Printscreen

Najveći problem je nastao zbog nedostatka prostora da ukućani stave krevet u kojem će spavati Milan Petković. Zorica Marković je predložila da se taj krevet smesti pored kreveta gde spavaju Ana Korać i David Dragojević. Sa tim se njih dvoje nikako nisu složili.

Među zadrugarima je nastala tenzija, pa je David iz besa promenio raspored kreveta kako bi udovoljio zadrugarima i tom prilikom nehotice krevetom dokačio Pinkovu zvezdu.

Foto: TvPink Printscreen

Pomerite ove krevete, čovek mora tu da spava. Milane, problem je tvoj, ti nemaš gde da spavaš - prokomentarisala je Zorica.
Nije problem naš krevet nego j*bene kutije - povikala je Ana.
Alo, matori, uspori, tri puta si me udario - vikao je Milan, dok je David premeštao krevet i išao po spavaćoj sobi kao furija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠTO SE TIČE MORALA, JA SAM MORALA! Luni dozlogrdilo, pa oplela po cimerkama! NJU JE POSEBNO POTKAČILA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'