AKTUELNO

Nastala prava pometnja u Beloj kući.

Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić i Tomislav Panić su ušli u žestok sukob zbog toga što su ove dve zadrugarke odlučile da spavaju u krevetu gde je ranije maneken spavao. Toma je iz besa pobacao lične stvari ovih zadrugarki, a onda je pokušao da ih istera iz kreveta.

Obezbeđenje je istog trenutka reagovalo i sprečilo da dođe do većeg konflikta. Iako se situacija u Beloj kući primirila na nekoliko minuta, pa je ponovo došlo do nove svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana i Toma su uputili jedno drugom niz pogrdnih reči, pa se nisu libili da uđu u žestoki klinč.

Ovo je moj krevet. Pošto vas dve hoćete da budete zajedno, spojite ova dva kreveta. Ti si takav ološ da čovek kad ti učini, ti nemaš reči hvale. Dromfuljo jedna! Zašto si ti došla pored mene, ja sa Stanijom nemam ništa, samo sam joj zamerio što me je slagala. Nisam imao nameru da bacim tvoje stvari. Ovde nećeš spavati. Smej se droljo opasna. Odronu ljudski - vikao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Ma marš u p*čku materinu. Krevet nećeš dobiti i tačka. Ovde spavati nećeš. Mrš tamo! Idi u pab ili u štalu. Tamo je tvoje mesto - uzvratila mu je Marijana.

Toma nije ni najmanje želeo da popusti, a tvrdoglave su bile i Stanija i Marijana koje su istakle da se neće pomeriti iz kreveta koji su zauzele.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NASTALA OPŠTA FRKA U BELOJ KUĆI! Obezbeđenje se stvorilo za minut kad je Toma počeo da baca Stanijine i Marijanine džakove! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'