AKTUELNO

Kako će Matora reagovati na ovo?

Sanja Stanković je tokom jučerašnjeg dana ušla u žestoki sukob sa Zoricom Marković. Taj konflikt se nastavio do ranih jutarnjih časova gde su pale teške uvrede, zbog kojih je plavuša i zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NOKAUTIRAĆU TE: Miki ne može da pređe preko Suzaninih LAŽI, pa joj zabranio da mu se obraća! (VIDEO)

Zbog nekoliko žustrih svađa sa pevačicom u kojima su izrečene pretnje, psovke i vređanja sa obe strane, ova zadrugarka nije želela da provede noć u istoj sobi sa osobom sa kojom je u konfliktu. Stankovićeva je i danima odvojena od svoje devojke Jovane Tomić Matore, jer su u prošlonedeljnom zadatku bile na suprotnim stranama, te je ekipa u kojoj je bila Matora sada izolovana na Rajskom ostrvu.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja se osamila u izolaciji i u jednom trenutku krenula da plače. Međutim, Lazar Jeremić je odlučio da joj ovoga jutra pravi društvo, pa je atraktivnoj zadrugarki ubrzo popravio raspoloženje. Kako će se ovo dopasti Tomićevoj, kojoj je Stankovićeva zamerila zbog što je na žurki prethodne noći dopustila Staniji Dobrojević i nekolicini zadrugara da je dodiruju po zadnjici i grudima, saznaćemo u daljem toku Zadruge. Podsetimo, Sanja je u emisiji "Pitanja gledalaca" rekla da će dopustiti i ženama i muškarcima koji žele da je uhvate za zadnjicu, da to urade, kako bi videla kako će Jovana odreagovati na to.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'