AKTUELNO

Sukobi ne prestaju!

Zorica Marković i Sanja Stanković danas su ušle u žestok okršaj. Sukob zadrugarki je počeo zbog posuđa, da bi kasnije eskalirao u niz psovki, uvreda, pominjanje porodice, čak i pljuvanje. Jovana Tomić Matora, koja se se trenutno sa Odbačenima nalazi na Rajskom ostvru i odvojena je od svoje devojke Sanje, prokomentarisala je preko jezera sa njom ovu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JALOVA SI, NIKAD NEĆEŠ IMATI DECE! Zorica Marković pobesnela uletela u pab, pa krenula na Sanju: Počupaću ti kosu! (VIDEO)

Pop*zdela sam sad, koji je od te žene problem? Reci mi da znam na čemu sam sa tobom, ako nismo dobre, da uzmemo da se nap*šavamo k*rcem - iznervirano je rekla Matora, pa dodala:- Ona je spremna sve da uradi samo da te zgazi.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' ti se unosila u facu - zabrinuto je upitala Matora.
Jeste, i pljunula me. Rekla je da sam k*rva, prostitutka, da je naša veza fejk! Ja sam napravila grešku što sam rekla da duguje 15.000 evra i da su joj zbog toga prebili sina - kroz plače se Stankovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Čekaj, treba da te pogode reči Zorice Marković? Ona je tip osobe koja izmisli laž u rijalitiju - tešila je svoju devojku Tomićeva.
Ona meni preti kako će da me prebiju i j*bu napolju i da me sastavljaju u Urgentnom centru - požalila se Sanja.

Sukob između pevačice i ovog ljubavnog para izgleda tek počinje. Da li će razrešiti svoj odnos, pratite u daljem toku "Zadruge".

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'