AKTUELNO

Ova priča će se sigurno nastaviti.

Ljuba Pantović prišla je Zorici Marković kako bi popričala sa njom o žestokoj raspravi koju je pevačica imala sa Sanjom Stanković.

Rasprava koja je počela zbog običnog noža eskalirao je u svađu tokom koje su iznešene mnoge stvari iz privatnih života zadrugarki. Pantovićeva je prišla Zorici, te joj je Markovićka rekla zbog čega je tako odgreagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla mene pljujte, ali moju decu nemojte da dirate - započela je Zorica.
Ona je meni rekla da je to čula, da nije videla za sina očima. Zašto ste se vas dve pokačile oko takve gluposti? Ja gledam, vas dve se krljate, a dečko (Bora) maše sa tim nožem oko kog se svađate - izjavila je Ljuba.
Već tri puta je šištala na mene, ona je meni stvarno draga, bez obzira što je prošle godine ona mene ogovarala sa tri prostakuše. Ja sam rekla da se meni ne sviđaju Sanjini postupci. A ona šta govori, da se ja j*bem za pare, ali da ona izmisli za mog sina takvu laž, ženo! Ona je meni draga, mi nismo imale nijedan problem, do tog ogovaranja. Imam klip, ona kaže da se ne seća, kapiraš? Ali ovde, treći put ona šišti na mene, za ping-pong lopticu, za još neku glupost, sad isto izlazim iz sobe i slučajno sam čula. Ali ja nažalost, za nju imam dokaze. I to što je Marko Miljković pokazao katalog, postoji katalog - obrazložila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja videla očima svojim - prokomentarisala je Ljuba.

Lazar Jeremić koji je prolazio pored Ljube i Zorice, zastao je jer ga je pevačica zamolila da kaže mišljenje o njenom sinu, budući da se poznaju spolja. Jeremić nije imao ni jednu ružnu reč za Iliju, te je Ljuba potvrdila da Zoričin sin izgleda kao ,,pufna".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU ZANEMELI KAD JE SPOMENUO POLICIJU! Lazar prekinuo PORODIČNI SASTANAK zbog VAŽNOG OBAVEŠTENJA! (VIDEO)

Detaljno pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'