AKTUELNO

Žalila mu se na cimere sa kojima živi na ostrvu.

Ove noći zadrugari imaju priliku da se odlično zabave i provedu tokom žurke koja se održava svakog utorka na velelepnom imanju u blizini Beograda. Ali, večerašnji provod moguć je samo za odbačene koji žive već nekoliko dana na ostrvu. Ovi ukućani nagrađeni su ludim provodom, pošto su stanovnici Bele kuće varali u igri.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim tokom žurke, Luna Đogani je u više navrata imala potrebu da razgovara sa svojim dečkom Markom Miljkovićem koji je žurku proveo na ostrvu, s obzirom na to da je njegov tim varao tokom igre. Tom prilikom Luna se Marku žalila na svoje cimere sa kojima boravi na ostrvu i govorila mu da joj nedostaje.

Žurka, kao žurka. Tužno mi je nekako. Igram, šta ću... Sama sam, svi imaju neke svoje grupice. Ja ne želim to. Ne bih sigurno pristala da budem još nedelju dana sa njima na ostrvu. Tebe boli d*pe, ti si tamo i blejiš. Baš mi je teško! - žalila se Luna Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vam je tamo? Bože moj, šta da radimo? Igraj malo, sa kim se družiš? Jadna mala Luna. Biće bolje, izdrži još malo! Glavu gore - tešio je Lunu Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'