AKTUELNO

Ne manjka joj kreativnosti u psovkama!

Rada Vasić je večeras sa svojom doskorašnjom drugaricom Snežanom Ilić zaratila veoma žestoko. Naime, do sukoba je došlo zbog nesuglasica i reči koje su uputile jedna drugoj preko dana.

U toku emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Rada je ušla u žestok okršaj sa sudijom, te je i obezbeđenje moralo da bude u pripravnosti u slučaju većeg sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon emisije, Rada je izašla ispred Bele kuće, sela na prag i zapalila cigaretu sa Zoricom Marković i Vladimirom Todorovićem. U jednom trenutku, Snežana je izašla takođe, ali je otišla koji korak dalje od njih. Dok je stajala ispred, Vasićka je imala oštre komentare, koje su do suza dovele Zoricu.

Ja imam šestoro dece! Jedan muž, sve nas hrani i ona će da se poredi sa mnom? Nek ona rodi sa onom p*čkom i sa krivom nogom i kukom, šestoro, pa nek ih odhrani. Ja sam za nju domaćica! Nosi štikle, nosi ih kao da nosi skije! Sve joj stoji dobro, samo joj kuk ne stoji. I ona će da mi kaže nešto! Išla sam bosa, a ona u štiklama. Ima tri dlake na glavi, moja p*čka ima više dlaka, samo da ih ofarbam u plavo. Kao žena, gospođa, stavi minđuše, da vise na dole, da zaveže onaj rep, da podigne kosu! Sad je zaradila novac, pa će da operiše uši. Nema sa kime se nije pokačila, pa sad sa mnom. Nema, Suzana, Miki, Zorica, Zlata, Mića, sad sam ostala ja - komentarisala je Rada.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE TREBA MI NIŠTA OD NJE! David osudio majku, pa joj poslao BRUTALNU PORUKU: Ne vraćam se kod Biljane u Novi Sad! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'