AKTUELNO

Nisu mogle da se zaustave!

Ljuba Pantović otišla je sa Sanjom Stanković u Rajski vrt kako bi popričale o svim dešavanjima koja su se desila tokom emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Uplakana Sanja je slušala svoju cimerku Ljubu, koja je pričala sa njom o Staniji Dobrojević, koja je u toku emisije žestoko napala plavokosu takmičarku.

Foto: TvPink Printscreen

Koga da komentarišemo bre? Gde je taj moralni, mi uopšte nismo svetice! Ti znaš ovde za ove ljude ko su i šta su. A on je glup kao k*rac, jer on (Vladimir Tomović) će sada da ide i govori u kameru ,,Mi smo se sad j*bali, a to smo uradili za šou". Koja je to priča, majke ti? Pranje! I večeras tačno, evo ti, njoj nije prijalo što priča o rođendanu, gde ona treba opet da ispadne žrtva, otišla na Lunu i Marka, kad joj je Milan rekao sedi, ona poludela, si videla kakve grimase prave? Ona to radi! Ne treba da te boli zato što tebi takva jedna potura priča. Treba da budeš jača i ponosnija. A Marko je jako pametan, tačno zna gde treba, gde ne treba. Nema on interesovanje da se svađa sa vama dvema. I ona zna, da ako se izazove sukob, da je on taj koji može da naj*be. Ovaj drugi sukob, alo! Ti takva, koja si sve prošla, da nasedaš na fore kalašture! Da ti nasedaš na nekog za kog sama znaš šta je! Ustane kalaštura koja se j*be za pare i ti se rasplačeš - ispričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE TREBA MI NIŠTA OD NJE! David osudio majku, pa joj poslao BRUTALNU PORUKU: Ne vraćam se kod Biljane u Novi Sad! (VIDEO)

Ne treba da me dotiče, ali ne želim da zbog tkavih osoba ja dobijam epitete. Ja znam, mene mogu da komentarišu iskompleksirane debilčine. Marka mogu da iskuliram, to mi nije problem - odgovorila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Stankovićeva i Ljuba su nastavile da šetaju velelepnim imanjem i razgovarale o sličnim temama., što možete čuti u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'