AKTUELNO

Smatra da je Koraćeva napravila veliku grešku!

Nakon što se pleme kauboja vratilo na ostrvo odbačenih, Lepi Mića je prišao Ani Korać i popričao sa njom o jendoj od najtrubulentnijih tema tokom emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Tokom emisije, David Dragojević je imao emotivno obraćanje njegovoj majci, BIljani Dragojević, pa je Mića želeo da posavetuje zgodnu Ivanjičanku.

Foto: TvPink Printscreen

Deca, brakovi, postala si smešna, sele, kakve su to priče, alo! Imaš kod kuće majku, dedu... Majka dobra sa bivšom, on je uvek govorio da ga majka sluša, sad odjednom da ga ne sluša... On ne zna šta se dešava, ne znaš ni ti. Znači, vrati vreme unazad, od kad si ušla, sve razmisli. Sad si ušla u problem, on stati neće...Ti kad si srećna, meni je top. Sve je to abnormalno, njegov brat, njegova majka, sebe si stavila u g*vna. On je svakako bio gubitnik, sad se samo okrenulo kontra. Kapiraš ti neke stvari? Ljuba napada njegovu majku i njega dva meseca unazad, sad ne napada nikoga, to ti pričam. Ja ti kažem, ova priča ti nije trebala u životu, nema priče o brakovima, deci i ostalo. Nema ništa od tih stvari. Doći će dan kada će ti pući film - ispričao je Mića, a onda je počeo Ani da šapuće nešto na uvo.
Mićo, ne mogu ja da upravljam emocijama. Ali šta ona ima da se meša? Moja mama podržava Davida - pravdala se Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE TREBA MI NIŠTA OD NJE! David osudio majku, pa joj poslao BRUTALNU PORUKU: Ne vraćam se kod Biljane u Novi Sad! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Lepi Mića

#Zadruga 2

'