AKTUELNO

Odgovorio je na pitanje koje je interesovalo mnoge zadrugare, ali i gledaoce.

Marko Miljković ustao je nakon rasprave Zorice Marković i Stanije Dobrojević i ozvaničio da je za Rumljankom zakopao ratne sekire, još pre njenog rođendana.

Iako su Stanija i Miljković imali žustrije rasprave od njenog drugog ulaska u najgledaniji rijalitiji ,,Zadruga 2", došlo je vreme da se njihov odnos popravi i to onako kako niko nije očekivao.

Foto: TvPink Printscreen

Peckanja sa Stanijine strane su prestala, ona je meni rekla da sam indijanac i retard, ja sam joj na to isto odgovorio. Mi nismo uputili teške reči, ja sam se njoj izvinio. Ja sam dan pre njenog rođendana razgovarao sa Lunom, gde sam shvatio da je Stanija prihvatila moje izvinjenje i ona je rekla da ukoliko ja ne idem, neće ići ni ona. Da ne bih pravio neku veću buku oko toga, a da su njih dve u dobrim odnosima, prisustvovao sam. Luna isto nije htela da dođe, a smatram da su te uvrede nebitne, to su sitne uvrede. Ne družimo se Stanija i ja, ali se ne oseća nikakva mržnja između nas. Mislim da je Stanija korektna osoba i da sa njom više neće biti problema u budućnosti - ispričao je Marko.
Ja sam rekla Marku da ako on ne ide, neću ni ja. Ja bih to rekla Staniji, ali je ona taj dan rekla da ona nema problem sa ljudima koji je ne mrze, gde sam ja shvatila da Marko nikoga ne mrzi, pa sam mu rekla da ja idem na rođendan i da on mora da ide sa mnom - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA IMAŠ OD TOGA DA POVREDIŠ MOJU MAJKU?! Stanija KIVNA na Tomovića, javno ga optužila: Napravio mi je PAKAO! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'