AKTUELNO

Zadrugari nisu mogli da izdrže, a da ne prokomentarišu!

Stanija Dobrojević je ponovo ustala nakon kratke pauze, kako bi nastavila da komentariše svoj rođendan o kojem bruji čitava Bela kuća.

Voditelj Milan Milošević započeo je priču činjenicom da se David Dragojević sa zadovoljstvom smejao dok je Miki Đuričić na negativan način komentarisao rođendan Dobrojevićeve.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija, vidno si bila razočarana, bila si prvo oduševljena, a onda odjednom si postala tužna. David je sa ushićenjem slušao kada su tvoj rođendan omalovažavali zadrugari, zbog čega Davide tako reagovao - upitao je Milan.
Mi smo se smejali Mikiju koji je komentarisao da Sneža ima više pisama od nje. Niti sam komentarisao, nit me zanima. Ja sam bio sa Anom u hotelu sve vreme, kasnije sam ušao i ispekao sebi jaje da pojedem i to je to - izjavio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Mi nismo znali gde će biti njen rođendan. Ušli smo u kuću i očistili sve, nije bio krš, ali pošto njima treba hrana, kao što su i odneli, onda sam rekla da Stanijini prijatelji treba da joj pomognu. Devojko, ti treba da shvatiš jednu stvar, ti mene spominješ u svakom razgovoru. I mržnja je emocija, ja ni to nemam prema tebi. Ti si mene spomenula u raspravi sa Ljubom, bez razloga, kada si se svađala sa njom o deda Žiki. Što se tiče hrane, ja jesam jela, ali svoju hranu, skuvala sam za neke zadrugare makarone, pa i za sebe. Ja svakako ovoj devojci želim sve najbolje u životu, niti sam ljubomorna, niti smo mi neke rivalke - objasnila je Zorica.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA IMAŠ OD TOGA DA POVREDIŠ MOJU MAJKU?! Stanija KIVNA na Tomovića, javno ga optužila: Napravio mi je PAKAO! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'