AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku večeri voditelj Milan Milošević započeo je svoju emisiju ,,Pretres nedelje", a kako je i bilo očekivano, već na samom početku bilo je burno i turbulentno.

Lepi Mića i Marijana Zonjić među prvima su ušli u žestoki sukob, a sve zbog budžeta koji je ona odbila danas i bacila ga na Rajskom ostrvu.

Iako su njih dvoje bili dobri prijatelji, Zonjićeva nije mogla da pređe preko toga što je Lepi Mića konstantno proverava i ispituje na šta troši novac, jer nije prvi put da se tako ophodi prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki put me proveravaš, sedmi put! Dao si mi najmanji budžet zato što smo se posvađali, i zbog Tome. Smeješ se, hoćeš da me proveriš - rekla je Marijana.
Proveravaću te ako treba i sto puta! Šta je problem?! Ko ti je uvek davao pare? - uzvratio joj je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

To se lepo dođe kod mene i kaže se: ,,Evo pare, dao si mi za poziv". Sram da te bude! - rekao je Lepi Mića.
Ona je samo očekivala od svog prijatelja da joj da veći budžet, jer konstantno dobija manji. Ja razumem da se više ne radi ni o novcu, radi se o principu. Izaći ćemo joj u susret za hranu i za frizera - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Nikada ti nisam tražila, sam si mi uvek davao! - rekla je Zonjićka.

Zadrugari su po prvi put videli Marijanu u ovakvom izdanju, a niko nije mogao da poveruje da ju je Lepi Mića ovoliko izbacio iz takta.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'