AKTUELNO

Zbog ovoga će biti ponovo sankcionisani!

Svi zadrugari su od samog početka rijalitija imali priliku da uživaju u svom luksuzu "Zadruge 2", koja je svojim učesncima ponudila ono što do sada nijedan rijaliti nikom nije. Međutim, oni su svojevoljno uništavali imovinu "Zadruge", tako što što su imena svojih Instagram profila pisali po zidovima, zakucavali eksere i na taj način pravili sebi čiviluke po sobama. Takođe, zbog neodržavanja higijene doprineli su tome da Bela kuća izgleda totalno drugačije od one koja ih je dočekala 6. septembra, kada su se u nju uselili.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je Velikog šefa razočaralo je to što ,,odbačeni" nije vodila računa o imovini Rajskog ostrva, pa im je uputio pismo i upozorenja.

Odbačeni, jasno je da je kuća iz koje ste se iselili nije ni približna kada ste se uselili. Strogo je zabranjeno zakucavanje bilo kakvih eksera po zidovima, menjanje enterijera i bahato ponašanje imovinom Velikog šefa. Nećemo dozvoliti da to uništavate! Odmah skinite sve sa zidova i da vam više ne padne na pamet da to radite. Napominjemo da pravila života važe za sve vas bez obzira na to da li spavate u Beloj kući ili Rajskom ostrvu. Bubice morate nositi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je bila njihova reakcija, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'