AKTUELNO

Već duže vreme imaju loš odnos.

Branislav Radonić Brendon govorio je o Pavlu Jovanoviću kako je iskompleksiran, zbog čega je večeras od novinarke u studiju Brendon dobio pitanje da li može da navede komplekse koje po njemu poseduje Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku svog izlaganja Brendon je istakao kako je počeo da ignoriše ovo zadrugara. Nakon što je Brendon izneo svoje mišljenje, isto je učinio i Pavle Jovanović, a tada je došlo do manje svađe između njih dvojice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne bavim više njime, jer ima kompleks niže vrednosti. Mislim da je njegova potreba da se u svemu predstavi da je najbolji, a nije, i to govori da ima kompleks niže vrednosti. On je jedna kompleksno iskompleksirana osoba. On sve zna. Pazi, on meni zamera što sam se danas skinuo. Pavle, ti se bavi sobom - govorio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Budala, kao i obično lupeta gluposti! Brendona generalno svi ovde na ostrvu ignorišu, zato što je loš čovek. Ide po kući i moli za hranu, cigarete... Evo i ljudi ovde kažu da nisu mogli sa njim da se voze u čamcu, koliko je smrdeo. Na rođendanu se skidao go, to neću ni da komentarišem. Njemu dobro jako ide šetanje u štiklama i hodanju u ženskoj odeći - pričao je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

'