AKTUELNO

Izbacila ga iz takta.

Miki Đuričić tokom pitanja novinara rekao je da je njegova veza sa Suzanom Perović okončana. Tom prilikom ovaj zadrugar istakao kako smatra da Suzana nema poštovanja prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikiju je najviše zasmetalo što je Suzana u više navrata prva pokrenula komunikaciju sa Tomom Panićem, sa kojim je on imao žestoku svađu. Za vreme reklama, Miki je otišao na dok odakle je vikao na Suzanu koja ga je sve vreme ignorisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Prevarant! Što si ti meni branila sa drugima da pričam? Pričaj sa Nadeždom, ta ti je rekla da si k*rva, a ja ti ne valjam! Ti nisi zaslužila da ti kažem: 'Dobar dan', a u p*čku materinu! Što da ne psujem, šta drugo da radim kada žena koju volim p*ša po meni! Ti si karikatoru napravila od sebe. Pričaš sa Nadeždom koja te je nazivala k*rvom - urlao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Miki vikao na nju sa doka, Suzana je o svemu pričala sa Zlatom Đurković, koja ju je savetovala da ga ignoriše, ali i sa Nadeždom Biljić što je dodatno razbesnelo Đuričića koji se vratio na dok i počeo ponovo da viče.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta je više bilo! Ni ja sebe nisam mogla da prepoznam! Nadežda prekidaj, to ćemo napolju! Prekidaj! Ja samo neću da on misli da ga ogovaramo, on mora da shvati da sam ja presekla neke stvari - govorila je Suzana Nadeždi.
Ja hoću sa tobom da sednem da pričam nasamo, od kada sam došla. Ja nemam višta protiv toga, to su emocije, ja to razumem! Zašto da se ja svađam sa tobom zbog parčeta k*rca - pričala je Nadežda Suzani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ustani odatle, p*čka ti materina! Da li sa Nadeždom da me pljuješ? J*bem vam mamu obema! U p*dere idem od sutra! Ne može Nadežda da ti bude sagovornik, j*bao te život da te j*bao život - vikao je Miki.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'