AKTUELNO

Ovo je iznenadilo sve ukućane!

U toku večeri zadrugari su sa Rajskog ostrva spremno dočekali sedmu silu koja je stigla u studio kako bi njima postavljala pitanja na temu svih dešavanja koja su uzburkala javnost.

Novinar i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je među prvima odlučio da porazgovara sa Anom Korać o nečemu što je izazvalo burne reakcije u spoljnom svetu. Naime, njena drugarica iz prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar prekinula je prijateljstvo sa njom, jer je saznala da je ona imala aferu sa njenim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Koraćeva vidno iznervirana negirala sve te navode odbijajući da odgovori na pitanje, Darko joj je preneo poruku  koju mu je Kija poslala u toku emisije, a to ju je poljuljalo i uznemirilo.

Kija mi je poslala: ,,Reci joj da ju je Sloba pozdravio" - preneo joj je novinar.

Foto: TvPink Printscreen

I ja pozdravljam Slobu ovim putem. Ja sam rekla da se oko toga vrti priča mesecima. Ovim putem opet pozdravljam Slobu. Jedva čekam da izađem i to je sve što imam da kažem - rekla je Ana.

Međutim, dok je Ana komentarisala Kijinu izjavu, Kockareva je na svom Instagram profilu objavila stori kojim je pokazala kako ju je ,,počistila metlom".

Foto: Printscreen Instagram

Šta je još motiv ovog Kijinog postupka, preostaje da saznamo.

Kakva je bila njena reakcija i kako je sve to izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'