AKTUELNO

Turbulentan odnos nikako da dobije mirniju notu.

Luna Đogani i Marko Miljković su ponovo počeli da se svađaju. Razlog za glasnu raspravu je isti, njegov odnos sa pojedinim zadrugarkama, ali i to što se blogerki ne dopada kako se Miljković ophodi prema njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marko se ozbiljnim tonom obratio Luni i rekao da više neće da trpi njene nervne slomove, glasne svađe i gurkanja tokom rasprava.

Luna, ja više stvarno ne mogu da tolerišem tvoje vrištanje. Neću unošenja u facu! Ja tako ne pričam i kraj. Budiš u meni nešto što nisam. Vrištanje i guranje neću da ti tolerišem, kraj! Luna, upozoravam te. Dva dana sve isto radiš - govorio je Marko, a onda je Luna počela da plače.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja se tako svađam, drugačije ne umem. Ne želim da opet plačem zbog nekog dečka. Budiš i ti to u meni. Ja ti kažem da neću da budem Luna kakva sam nekada bila. Tvoji razni klipovi bude to u meni. Još te grlim, a ti me odbijaš. Muka mi je da se svađam sa tobom. Rekla sam izvini i ti ništa. Dokle ću više ja da se izvinjavam, ko će nekad meni da se izvinjava. Kao ti mene ne možeš da tolerišeš? Je l' ti lepo da se stalno ponižavam? Očajna sam, niko me ne j*be dva posto. Ti me praviš još gorom. Ti ne umeš sa mnom. Ako ti nije lepo, nemoj brate - ronila je suze Đoganijeva.

Luna je onda otkrila Miljkoviću da ga upravo takvog sanja noćima, ali je priznala da još uvek ne može da računa na njega kao stabilnu podršku. Oni su se zatim zapitali međusobno zašto se uopšte vole, a onda su se strasti smirile.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Upravo si takav u mojim snovima, odvratan. Kako ne umeš da mi pomogneš, znaš da mi se porodica kida napolju. Kako ti to ne pada na pamet, bre. Što me voliš ako sam ti loša - vikala je ona u suzama, a Marko se pitao isto.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'