AKTUELNO

Oduševila ih je.

Danas su zadrugari imali novi zadatak od Velikog šefa u kom su trebali da izaberu dvoje najboljih i dvoje najgorih indijanaca i kauboja. Najpre su ustajali članovi indijanskog tima koji su izdvajali dva najbolja i najgora kauboja vodeći se njihovim odnosima, ali i zalaganjem koji su imali na zanimljivim izazovima i zadacima tokom nedelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najgori su Jelena Krunić i Dorotea Jovanović, dok su najbolji Snežana i Mića - rekla je Rada Vasić.
Dragani se nije svideo ovaj zadatak. Nadežda je tu nezainteresovana, onda će biti druga najgora. Dva najbolja su Milan i Snežana. Ona je dala svoj maksimum, pohvale za nju - rekao je Savo Perović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi su se trudili, ali evo Zlata je najbolja. Dragana i Stanija se nisu trudili. Njih dve su najbolje - izabrao je Petrući.
Što se mene tiče, najgori su bile Nadežda i Dragana. Najbolji je Milan, on se baš borio, tu bih naveo i Stolića - izneo je svoje mišljenje Aleksa Savić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najgore su Dragana i Nadežda... Matora mi je najbolja iskreno - rekao je David.
Dorotea je najgora ali se popravila. Stolić i Milan su najbolji, baš su se cimali - govorio je Vlada Todorović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marijana se trudila, tu je i Bane Čolak. Bravo za njih. Najgore su Dragana i Nadežda - pričala je Maja Marinković
Najbolji je Stolić, pohvalila bih Snežanu. Nije se kilavila kao mnoge mlade osobe. Marijana se najviše istakla od svih devojaka. Najgori su Brendon, Nadežda, Dragana i Dorotea, ne mogu da se odlučim - detaljno je izlagala Sanja Stanković.
Pohvaliću Snežanu koja ima 66 godina. Fenomenalna je, bravo! Ja neću da grešim dušu. Pored nje su u tom košu Bane i Stolić. Nisam oduševljen Brendonom i Tomom - rekao je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadežda je najgora, tu je i Jelena, unosile su tenziju. Najbolja je Suzana, tu je i Matora - priznao je Lazar Jeremić.
Jelena i Brendon su loši, dok su dobri bili Lepi Mića i Snežana Ilić - govorio je Ša.
Što se tiče najboljih to su Stolić i Snežana. Pavle i Toma mi mrače, nisam se oduševila njima tokom igre. Da! Pohvalila bih posebno Matoru - iznela je svoje mišljenje Rebeka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko nije shvatio ovo kao igru. Za dvoje najboljih biram Zlatu i Lunu. Najgorih ima dosta. Možda više od pola tima. Izdvojiću Tomu i Lepog Miću - razočarano je rekao Miljković.
Za početak ću reći da me Mića podseća na roditelje koji idu na utakmice deteta. Mnogo je strog. Loš je to uticaj. Neki ljudi se njega plaše. Što se tiče najgoreg tu bih izdvojila Brendona i Milana. Došli su da kvare sve. Pohvalila bih Matoru i Snežanu. Snežo, svaka čast. Mnogo smo vas osuđivali, ali ispalo je da niste takvi. Matori se ceo zadatak nije svideo, ali je dala sve i igrala za svoj tim - iznela je svoje mišljenje Ljuba Pantović.
Prema mom mišljenju najbolja je Snežana, evo tu bih navela i Stolića. Najgorih ima dosta, ali evo neka to budu Jelena i Milan Petković - priznala je Mina Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snežana je imala volju. Žena je pokazala da ima snagu i da hoće da se igra. Bane Čolak je pokidao u veslanju. Ukrao nam je i zastavu. Svaka mu čast. Najgora je Luna, ona je samo kukala. Svakog dana pokazuje sujetu i mnogo je razmažena. To je moje mišljenje. Ti si negativna bila tamo- rekao je Miki.
Šta da vam kažem, vodiću se samo time šta sam videla tokom zadatka. Mića mi je najbolji. Tu bih navela i Staniju, trudila se koliko god se svađale. Dragana je najgora. Stolić, Bane i Matora su osobe koje izdvajam kao najbolje tu. Jovana je još i kuvala posle zadatka, bravo za nju - detaljno je govorila Zorica Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam navikao da igram u timu, jer nisam tako programiran. Trudio sam se koliko sam mogao. Ja ne mogu ni sa svojim trenerom da se sporazumem kako treba. Ja znam da sam bio loš, jer mi se ne sviđa zadatak i taj pritisak. Najbolji indijanci su Zorica i Miki. Loše su se snašli Bora i Vlada, evo i Pavle - govorio je Brendon.

Zadrugar Lepi Mića je glavni u kaubojskom timu, pa je izrazio nezadovoljstvo komentarima tokom izbora najboljeg i najgoreg člana njegovog tima. Došlo je do rasprave u koju se umešao Marko Miljković.

Ljubo, govorila si mom ponašanju. Znam ja vrlo dobro kako utičem na svoje kauboje. Svašta ste nam zamerili. Kod vas u ekipi je bilo više muškaraca. Za mene kod vas nema najgorih. Svi ste išli ka uspehu - govorio je Mića, pa je onda došao red da biraju indijanci najbolje i najgore među indijancima.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Snežana Ilić

'