AKTUELNO

Mnogo mu je zamerila zbog jedne stvari.

Ove noći zadrugari su, kao i svakog petka, igrali "Igru istine". Kako je ove sedmice na snazi nedeljni zadatak, indijanci i kauboji, mnogi učesnici su postavljali pitanja svojim cimerima vezana upravo za ovaj izazov.

Imam pitanje za Zoricu, poglavice, da moraš dve osobe iz indijanaca da prebaciš u kauboje ko bi to bio i da dve osobe iz kauboja prebaciš u indijance, takođe, ko bi to bio i zašto - pitao je Bora Santana Zoricu Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče izbacivanja indijanaca, ne bih nikoga. Iznenađena sam prijatno i nisam očekivala da će ovakva sloga između nas vladati. Delili smo zadnje parče hleba, svaka vam čast, ja sam prijatno iznenađena. Što se tiče kauboja, stvarno mi je žao što im je takva atmosfera. Čula sam priče da sam se ufurala, jesam, ja sam borbenog duha. Boriću se do kraja zadatka. Iz kaubojaca bih uzela Nadeždu i Stolića. Baneta ne bih, sine moj, nisi smeo da ukradeš zastavu. Ako me toliko poštuješ, ti si iz mojih ruku ukrao, nisi smeo to da uradiš. Ti se najviše boriš u vašem timu, kao i za svaki zadatak - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ SI U PRVOM RAZREDU ŠTO SE TIČE RIJALITIJA, stalno prepisuješ! Zorica i Stanija ponovo zaratile, od njihove svađe tresla se Bela kuća! (VIDEO)

Bane Čolak je priznao da je zbog ovoga zamerio Markovićevoj, sa kojom je inače u sjajnim odnosima i čak je naziva svojom rijaliti majkom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'