AKTUELNO

Smatra da Zonjićeva igra igru.

Večeras su u Beloj kući pale mnoge maske, a pojedini zadrugari su po prvi put jasno i glasno izneli stav o svojim cimerima.

Rebeka Popović je želela da čuje od Alekse Savića kako on gleda na novonastali odnos između njenog bivšeg dečka Marka Petruševića Petrućija i Marijane Zonjić.

Koja je tvoja definicija bila o celoj situaciji između Marijane i Marka - pitala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da Marijana igra igru i da to tebi radi namerno jer ste vas dve u sukobu. Ista situacija je bila i sa tom majicom koju nije htela da vrati. Hoće da vas drži u šaci i da konstantno može da pravi priču. Ja znam da je tada Petrućiju stalo do tebe i priznao je da se zaljubio, znam da je od nje tražio mnogo puta tu majicu, da ona ne bi pravila priču i da te ne bi povredila. Mislim da sada, bez obzira na to koliko je bio zaljubljen, da se sada on ohladio od te priče. Ne znam da li će biti nešto između njega i Marijane. To sam ti rekao što je bilo pre - naveo je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAUBOJI I INDIJANCI PALI TEST: Zadrugari prekršili jedno od osnovnih pravila SPECIJALNOG ZADATKA, pa su ovako kažnjeni! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'