AKTUELNO

Svi su se smejali.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Motivacija za sve to je nagrada koju oni nekada dobiju ukoliko ispune očekivanja Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Prokomentariši Milana i Pavla na onaj način na koji svi mi ovde volimo'' zamolila je Zorica Marković Branislava Radonića Brendona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Davao sam mu savete, ja nemam problem sa njim. Ne obraća mi se kada ne želim da pričam sa njim. Ima pravo da priča kako hoće. Nemam neko mišljenje o njemu, ne doživljavam ga ništa specijalno. Dok me poštuje i ja ću njega - rekao je Radonić o Milanu Petkoviću, a onda je opleo po Pavlu Jovanoviću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pavle je iskompleksiran i nikako da reši komplekse. Leči ih tako što se predstavlja kao nešto što nije, laže, a svi su ga provalili. Sam po sebi nije uopšte faktor iks. Fejk je. Dovoljno je iritantan da ostane ovde. On ovde ne postoji za mene. On je kao neki smuđ u polusvesnom stanju - rekao je Brendon svoje mišljenje o Pavlu sa kojim često ulazi u rasprave.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Pavle Jovanović

'