AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno kad je ovo čula!

Mlada blogerka Luna Đogani bila je vidno razočarana kada je u emisiji ,,Gledanje snimaka" videla klip u kojem je njen dečko Marko Miljković pre nekoliko meseci rekao Dragani Mitar da u njemu budi nešto posebno.

Ogromna svađa nastala je upravo zbog toga što je Miljković tvrdio da nikada ovako nešto izjavio, a što je blogerku razočaralo, jer smatra da prema njoj nije bio iskren od samog početka.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su nakon emisije ušli u žestoki sukob, a Marko je dao sve od sebe da se opravda.

Niko nije video da ste vi bili drugari! Napad je najbolja odbrana! To se ne radi sa drugaricama, nju si gledao kao što mene gledaš sad! - rekla je Luna.
Njoj sam pričao isto što i tebi! Rekao sam da treba da pravimo budalama druge, neka misle da se muvamo! - priznao je Marko.
Isto si radio što i sa mnom? - pitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Da. Nemam nijedan razlog da te slažem! - tvrdio je Miljković.
Jedno je kad za stolom pravite budalama druge, ali ne i kad ste nasamo! Pa ne znam, možda nećeš ni sebi da priznaš da ti se svidela! Ja sam to gledala i ne možeš da mi promeniš mišljenje! Pred svima si me ovde naduvao i spustio me! - vikala je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Kakvo je to ponašanje sad bilo ovde, preteruješ! Ja tebe pravim budalom? Kako to? - pitao je Marko.
Gledala sam klip, bre! Nemoj da pereš svoja sra*a tako što ćeš mene da napadaš! Ja se izvinim kada pogrešim i spustim loptu! - rekla je Luna.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'