AKTUELNO

Konačno su svi rekli šta imaju.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2",čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pitanje koje je Milan pročitao bilo je upućeno Sanji Stanković. Gledalac je bio znatiželjan zašto plavuša ima loše mišljenje o Marku Miljkoviću i zašto smatra da veza njega i Lune Đogani neće uspeti posle rijalitija.

Svi znamo šta se događalo i da se svađao i sa Jovanom i sa mnom. Ona (Luna) je njega hvalila, ja sam joj rekla da prestane, nisam rekla ništa loše o njemu, samo da neće uspeti napolju - govorila je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam da me je promenio i izvukao iz svega onoga što se dogodilo. Njima je drago što sam srećna, ali ne komentarišu Marka kao individuu. Rekla mi je kad se Jovana promenila zbog nje, onda bi mogao i Marko - pričala je Luna, a onda je Matora dala svoj sud:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marko i ja smo primer kako ljudi koji nisu u dobrim odnosima mogu u rijalitiju da budu fer. To je to - rekla je iznervirano Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne želim konflikt sa njih dve. Nemam lepo mišljenje, a ni nešto mnogo loše, to je to - rekao je Marko Miljković za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'