AKTUELNO

Perovićeva je istakla da nema negativno mišljenje o Dobrojevićevoj.

Stanari Bele kuće večeras odgovaraju na pitanja gledalaca koji pomno prate dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 2", a ove noći će biti obelodanjene sve njihove tajne.

Naredno pitanje stiglo je za Suzanu Perović koje se odnosilo na njen odnos sa Stanijom Dobrojević sa kojom retko komunicira, a koja se prema Dobrojevićeve promenila prema njoj zbog Mikija Đuričića.

Staniji pričaš kako ti je omiljena, a sa Mikijem pričaš ružno o njoj - glasilo je pitanje gledaoca.

Foto: TvPink Printscreen

Ne ogovaram je, samo sam rekla da mi se ne sviđa njeno ponašanje. Mikiju sam rekla da to nije stara Stanija. Ništa ružno, sve to sam rekla i njoj za stolom - prokomentarisala je Suzana, a onda je svoj sud rekla i Stanija.
Nije mi ništa rekla. Za stolom mi je rekla kako nikad nije popila kafu, njeno ponašanje se prema meni promenilo, osećam sa njihove strane neku drugu energiju. Miki me gazi po svaku cenu i izneo je gnusne laži da imam makroa. Suzana je sa njim i on je uzeo pod svoje. Ona je govorila da sam ja njena miljenica, a sada govori da nikad nije popila kafu sa mnom - pričala je Stanija u svoju odbranu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikada nisam pričala ružno o njoj. Nisam se ja promenila prema njoj, nego ona prema meni. Pravi tu priču sa Banetom i Pavlom. Ja i dalje imam mišljenje da je ona lepo vaspitana. Miki ne može mene da uzme pod svoje, jer ja imam dovoljno godina da. Stanija, mene vređa ovo što ti pričaš - odbursila joj je Perovićeva, a nakon njihovog komentarisanja, oglasila se i Ljuba Pantović koja je upoznata sa njihovim nesuglasicama:

Foto: TvPink Printscreen

Ranije je Stanija bila fina barbika, sada je jeftina prostakuša koja fura fazon da je svi napadaju. Ona ne može da shvati da je ona ovde niko i ništa. Ja sam bila svedok da je ona prva uvredila Mikija. Suzana se promenila prema njoj jer je videla njeno ponašanje - dala je svoje viđenje Ljuba Pantović.

Pročitajte još: DA LI ĆE I SUZANI ZABOSTI NOŽ U LEĐA? Miki otkrio svoju TAMNU stranu, Perovićevoj se ovo neće DOPASTI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'