AKTUELNO

Zadrugom zavladale pozitivne vibracije!

Pleme indijanaca napravilo je okupljanje pored bazena kako bi razgovarali o najbitnjim dešavanjima tokom nedelje, ali i oko planova za naredne dane.

Zorica Marković kao poglavica njenog plemena sela je u čelo a potom prozvala sve. Nakon toga se obratila svojoj ekipi i sabrala utiske o svim planovima koji ih čekaju.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto se kauboji približavaju da nam zauzmu teritoriju, sve ćemo da ih ka*amo. Pošto oni imaju opasan pakleni plan, to mi je javilo Crveno oko, to ne smemo dozvoliti nikako. Vaš poglavica je ponosan, mi smo najbolje indijansko pleme. Ratnici moji, mi ćemo sada ići u lov, sutra zorom, približava se zima, da obezbedimo krzna, hrane da imamo za zalihe. A sad ćemo malo dozivati kišu. Hvala, ponosan sam na vas, junaci moji, idemo u lov, a pre toga idemo u dozivanje kiše - izjavila je Zorica.

Nakon toga, Zorica je pozvala Mikija Đuričića kao vrača plemena koji je uzeo kamenje umesto pasulja, kako bi video kakvi rezultati ih čekaju. Za svoju ekipu video je samo napredovanje, budući da već za sada imaju 25 poena, naspram kaubojskog plemena.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, ustali su, poređali se u red i šetali velelepnim imanjem, prizivajući kišu svojim plesom indijanaca.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIO DRUGU STRANU SEBE! Miki priznao šta mu se sviđa kod devojaka, NJEGOVI CIMERI U ŠOKU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'