AKTUELNO

Da li će Čolak pokušati da se ponovo približi ovoj zadrugarki?

Tokom pauze u "Kvizu znanja" došlo je do rasprave između Stanije Dobrojević i Baneta Čolaka jer je prema zadrugarkinim rečima Užičanin vređao njenu porodicu. Zbog ovoga Stanija je rešila da stavi tačku na njihovo prijateljstvo.

Njih dvoje su se osamili na doku i Dobrojevićeva je saopštila Čolaku da je prijateljstvom sa Banetom opterećuje i da ga ne želi u njenom društvu.

Foto: TvPink Printscreen

Danas si u k*rcu ceo dan. Znaš li ti šta si izgovorila u Rajskom vrtu? Rekla si mi da sam džukela, seljačina u lice. Meni kažeš da sam džukela? Sram te bilo! - prekoreo je Bane Staniju.
Ne želim da mi budeš drug. Ne želim da mi bilo šta budeš. Mene ovo druženje opterećuje. Evo neka bude da ja nisam društvo za tebe, nađi novo društvo. Samo ću da se distanciram. Ja sam za sve kriva, ti si u pravu. Opet dolaziš jutros kod mene i s*reš o Tomoviću. Izvini za sve uvrede, precrtaj me i to je to. I kad se osamim, ne prilazi mi - bila je konkretna Dobrojevićeva.
Da li ti smatraš da sam ja bilo čime sinoć tebe uvredio? Ti nisi normalna, mene smara to tvoje vređanje ljudi - pričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Smara me druženje sa tobom - odbrusila mu je Stanija.

Da li je ovo zaista kraj jednog prijateljstva ili će Bane pokušati da smekša Stanijino srce i ponovo joj se približi, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: PRIMIRJE NA DIVLJEM ZAPADU! Zadrugarima konačno stiglo nešto što su čekali ceo dan, pa nastao MUK! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Stanija Dobrojević

'