AKTUELNO

Ovaj izazov su jedva čekali.

Veliki šef je tokom jučerašnjeg dana poslao pismo zadrugarima kojim ih je obavestio da je pred njima specijalan zadatak. Naime, za početak su se podelili u dve grupe - kaubojce i indijance, a već sutra će dobiti prve zadatke.

Nakon emisije "Pretres nedelje sa Milanom" stiglo je važno obaveštenje za zadrugare. Zadrugari su se po grupama preselili u sudnicu i pab. To su od večeras prostorije gde će kauboiji i indijanci boraviti tokom trajanja zadatka.

Foto: TvPink Printscreen

Kaubojci i indijanci, vreme je da se preselite u prostorije gde ćete živeti do kraja ovog zadatka. Jedna grupa će u pabu, a druga u sudnici. Sami ćete odlučiti gde će koja grupa spavati. Napominjemo da imate pet minuta da se spakujete sve stvari nakon čitanja pisma, jer će biti zaključani i izolacija i rehabilitacija i Bela kuća. Šaljemo vam i kostime koje ćete morati da nosite ceo dan, sve dok ne legnete. Kuvari i njihovi pomoćnici su jedini koji smeju ulaziti u kuću narednih dana, ali u isto vreme ne mogu kuvati kaubojski i indijanski kuvar. Poglavica i šerif su najveći autoritet u grupi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Kauboji su odabrali da žive u sudnici, dok indijanci borave u pabu. Zadrugari su dobili kostime koje će morati da nose sve vreme, osim kada spavaju. Svi ukućani su brzinom munje spakovali svoje osnovne stvari i preselili se u prostorije gde će sada boraviti.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MILJANA I ZOLA DISKVALIFIKOVANI: Moraće da plate KAZNU od po 50.000 evra! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'