AKTUELNO

Jovana je šokirana ponašanjem svog prijatelja.

Već danima je prijateljstvo Nenada Aleksića Ša i Jovane Tomić Matore na staklenim nogama, budući da su Tomićevu razočarali njegovi brojni postupci. Ona je zbog u više navrata plakala zbog Ša, budući da smatra da je u nju izgubio poverenje jer nije želeo da joj prizna istinu u vezi sa ceduljicom koju mu je u džep stavila Dragana Mitar, a sada su konačno rešili da porazgovaraju i pokušaju da reše nesuglasice.

Ja ti se kunem sada... Ispada da si ti došao kod prijatelja i da sam ja ostala u toj priči. Mi blejimo same, ustane Ljuba i kaže za Draganu. Sanja i ja smo se potresle u vezi poruka, još mi je gore da Ivana vidi da smo mi u svađi. Ti meni priđeš kada imam neki problem. Ja ti kažem da si ti osoba koja nema poverenja u mene. Ti nama ne smetaš. Ja kad bi imala problem, ja bih se tebi i Ani obratila. Ti si pronašao mir u Mini, ne provodiš vreme sa nama. Ja sam ti drugarica napolju, njih si upoznao ovde - vikala je Matora.

Foto: RTV Pink

Ni Ša Matoroj nije ostao dužan , pa je istakao da mu smeta to što ne provodi dovoljno vremena sa Matorom i Sanjom Stanković na imanju.

Kad god ti pričam nervozna si. Ispada da me izbegavaš, vidim da nisam poželjan. Deluje kao da me eskivirate. Od početka rijalitija ja vama prilazim. Izgubio sam malo poverenja u tebe. Vama ne mogu ni da priđem. Nemam snage za sebe ovde, razmišljam samo o Ivani. Osećam potrebu da ti se poverim, ali si stalno nervozna - objasnio je Ša.

Foto: RTV Pink

Podsećanja radi, sukob je nastao kada se Ša nije poverio Matoroj o njegovom odnosu sa Draganom Mitar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'