AKTUELNO

Bivša zadrugarka oštro o Nenadu Aleksiću i Dragani Mitar.

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras u studiju u Šimanovcima ugostila podršku nominovanih zadrugara, a među njima se našla i bivša zadrugarka Milica Dugalić koja je došla kao podrška Miljane Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Tema koja se tiče odnosa Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša je uzburkla ceo region, a bivša zadrugarka je vrlo otvoreno pričala o famoznoj ceduljici i prepisci ovo dvoje ukućana. Osim toga, Dugalićka je dala svoj sud i otkrila da li bi reper pokleknuo i pao Dragani u zagrljaj da u rijaliti nije ušla njegova supruga.

Izgubio je Matoru. Jeste, to je njegova krivica. On se opušteno ponaša. Kada je podignut, on stalno nešto crveni. To bi buknulo dalje, pravile bi se tu spletke. Da nije Ivana došla Ša bi poklekao pred čarima gospođe Dragane, jer sve što je bilo pre toga to je bilo pranje i čišćenje. On se prao od svega. Tu je Jelena koja je njemu našla ceduljicu - pričala je Dugalićka i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je sujetan, smatra da je nedodirljiv. On se isprsi za stolom. On bi trebao da spusti loptu. Ovo što je uradio sa Matorom to se graniči sa ludilom. Zgodna je ona, maže usne levo-desno. Dragana je prava koketa. One vole da budu mažene i pažene. Ovo se sve otrglo kontroli. Ovo je repeticija nečega. Brak je ugrožen, Ivana bi shvatila sa kim živi. Eliminisao je ljude koji misle o njemu. Za njega ima spasa, samo da spusti malo tu svoju sujetu - dodala je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JAVNO PRIZNALA SVE: Mina otkrila SADRŽAJ PISMA koje je Dragana ubacila Nenadu Aleksiću Ša u džep! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Milica Dugalić

'