AKTUELNO

Blogerka skupila hrabrost, pa progovorila.

Luna Đogani, nakon što je Sanja Stanković otkrila da se nisu pomirile, ali da su popričale kao odrasle osobe, ustala je i nadovezala se na tu priču.

Naime, kako je već poznato, Sanja i Luna su zaratile još u prvoj sezoni ,,Zadruge", zbog kako je Stankovićeva navela, izdaje Đoganijeve, što je blogerka i potvrdila.

Foto: TvPink Printscreen

Danas sam skupila hrabrost da priđem osobi sa kojom sam imala konflikt još pre Kristine Kockar. Sve ljude sam ogurnula zbog osobe koja mi je uništila život, zapravo, koja misli da mi je uništila, ali nije. Sanja i Matora su skakale za mene, bile su tu uvek za mene, ja to nikad neću moći da zaboravim. Ja to mnogo cenim, zato će njih dve imati posebno mesto u mom srcu. Što se tiče Stanije, ja nemam problem sa tim što je došla kod mene na rođendan. Meni ona ne smeta, tako će biti sve dok ne budem osetila da postoji neki problem - izjavila je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: ŠA NAPOKON PRIZNAO KOME ĆE MORATI DA SE PRAVDA, PA PORUČIO ZADRUGARIMA: Ne spajajte me s Draganom, stvarate nam OZBILJAN problem! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'